keskiviikko 22. elokuuta 2012

DIY: Lego Keychain holder

Meijän taloudessa on aina ollu vähän sellanen ongelma, et avaimet on kateissa eikä niitä löydy ei sitten millään. Katottiin jonkun aikaa näitä linnunpönttö-avaimenperiä, mut ne on opiskelijoille aika kalliita varsinki ku me tarvittais enemmänki ku vaan yks. Sit törmäsin netissä tälläseen Lego-avaimenperä ideaan, jota aloin sit kehittelemään omaan suuntaan. 

Näitä tarvitset:
- Avaimet. Ilman avaimia tämä on täysin turhaa.


- Tavallinen Lego levy omavalintaisessa värissä. Meijän eteinen on mustahtava, joten valittiin musta.


- Joku Lego-osa, mihin avaimesi kiinnität. Me otettiin vanhaan Lego-junarataan kuuluvia magneetti paloja sekä tollanen mis on pieni putki päässä. Koitin löytää näiden osien ihan oikeitaki nimiä mut ei oikein onnistanu. Halutessas voit myös porata ihan tavalliseen Lego-palikkaan pienen koukun


- Vapaa valintaisesti joku koriste piristämään koko rakennelmaa. Me otettiin R2D2-Legon pää. Joku syntinen on kadottanu muut osat.


- Jotain millä kiinnität sen seinään. Mä käytin mun NO MORE NAILS mössöä jota saa rautakaupasta. Halutessasi voit kiinnittää myös esim. ruuveilla tai nauloilla. Voit tietenkin käyttää myös sinitarraa tai teippiä, mutta tulokset eivät todennäköisesti vastaa odotuksiasi.


Kokoomis ohjeet:
1. levitä NO MORE NAILS-mössöä Lego-levyn taakse.
2. Paina kiinni.
3. Kiinnitä koriste.
4. Pujota Lego avaimenperääsi ja kiinnitä seinälle.
Valmis


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti