sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Rovaniemi

Vietettiin just kaks mahtavaa päivää Rovaniemellä! Kemijärveltä lähettiin perjantaina vähän suunniteltua myöhemmin, koska nukutti. Saavuttiin Rovaniemen keskustaan vähän puolenpäivän jälkeen ja suunnattiin alkuperäisen suunnitelman sijaan ounaskosken leirintään. Se oli huomattavasti kalliimpi kun napapiirin saaritupien leirintä, mut lähempänä keskustaa. Heitettiin sit vaan kamat leirintään ja juostiin paikallisbussiin joka kiidätti meijät SantaParkkiin.

SantaPark on awesome. SantaParkin sisäänpääsy on 17e mut kesällä samalla rannekkeella pääsee sisälle myös seuraavana päivänä. Jopa keskellä kesää se on upee näky (koska se näyttää samalta kun talvellakin) mut siel ei juuri ollu ketään ja saatiin tehä kaikkea rauhassa. Käytiin pyörähtämässä virallisessa tonttukoulussaki ja nyt ollaan tonttuja. Tavattiin jopa itse joulupukki.

Seuraavana päivänä Rovaniemi heräs sateeseen jota jatkuki sit melkeen koko päivän. palattiin takasin SantaParkkiin muutamaks tunniks jonka aikana käytiin viemässä joulupukille meidän joululahja listat koska se edellisellä käynnillä kysy mitä halutaan eikä osattu vastata, mut koska oli lauantai siel oli paljon enemmän ihmisiä. Oltiin siin sit viel pari tuntia ja lähettiin kävelemään 2km matka joulupukin pajakylään, sateessa. Pajakylä on ilmainen, mut sisältää lähinnä joka sortin lappiteemasia krääsä matkamuistokauppoja. Koska sato ku saavista kaatamalla me kierreltiin kattelemassa niitä. Käytiin myös joulupukkimuseossa (tavattiin joulupukki) sekä joulupukin kammarissa (tavattiin joulupukki). Pukki on muuten aika kovapoika vaihtamaan vaatteita ja sillä taitaa olla jonkin näköistä dementiaa.

Illalla mentiin sit viel Rovaniemen keskustaan syömään käristykset joka ei muuten ollu yhtään niin helppoa ku alunperin luulis. Kaikki paikat oli joko kiinni (avas kuudelta) tai liian kalliita. Päädyttiin Santa's Hotellin raflaan syömään hintaan 19,80 ja kunhan lautaset oli tyhjennetty jo valmiiks jäätävän kokosista annoksista ne kerro meille et me saadaan toinen annos halutessa kaupan päälle.

Kaikenkaikkiaan melko onnistunut rovaniemi.






























Ounaskoski Camping

+ tilava
+ suihkukopit
+ hiustenkuivaaja (jolla voi toki kuivata myös mm. Pelikortteja ja villasukkia, hups.
+ hyvällä paikalla (rantaviivalla, keskustan vieressä)
+ "tuoretta" leipää myynnissä aamulla
+ ulkokeittiöt
+ oma terde ja anniskeluluvat
+ lainakattiloita respassa

- ei grillipaikkaa
- vain yksi sisäkeittiö
- ei aktiviteetteja leirintäalueella
- KALLIS




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti