tiistai 16. heinäkuuta 2013

Oulu

Saavuttiin Ranualta Ouluun aika myöhään sunnuntaina illalla, mikä tarkotti sitä, ettei bussit enää kulkenu. Kuhan oltiin ensin aikamme etitty kauppaa joka oli auki (kiitokset sille komealla kiharapäiselle nuorukaiselle smarketin kassalla joka pidit putiikkia auki) lähettiin talsimaan 4km matka keskustasta leirintään. Tänä aikana minä (H) paskoin nilkkani joka on edelleen kuin sirkkelin läpi vedetty. Matka kulki kuitenkin paikan nimeltä pikisaari läpi jossa oli upeita puutaloja, joten tavallaan se oli kaiken sen vaivan arvosta (Elsa oli vastuussa ruokakassista, joten se saattaa olla eri mieltä).

Leiriydyttiin oulussa legendaarisella Nallikarin leirintäalueella joka on ihan luvattoman iso hifistely mesta. Keittiöihin ja vessa/suihkutiloihin kuljetaan hotellityylisillä käyntikorteilla ja satojen asuntoautojen ja -vaunujen keskinäinen kilpailu tyylikkyydestä ajaa mitä mielikuvituksellisimpiin ratkasuihin. Oulun kylpylä Eden on vieressä ja koko paikan kruunaa lähes kilometrin mittainen valkonen hiekkaranta. Kaikinpuolin siis varsin lupaavaa lomameininkiä lukuunottamatta sitä faktaa, että vettä tuli koko ajan ku saavista kaatamalla. Oulu meni siis aikalailla teltassa ja yleisissä tiloissa korttia pelaten.













Tänä aamuna oli tarkoitus lähteä kyydillä Kalajoelle, mutta meidän ihana tuntematon kuskimme päätti perua tasan sillä sekunnilla, kun sen piti olla meitä hakemassa. Säätiedotuksia tutkailtuamme päätimme jättää Kalajoen (sadetta 0,9mm tunnissa) ensi kertaan ja siirtyä suoraan Kokkolan kautta tuuriin.

Nallikari Camping:

+ hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvä
+ iso
+ PALJON tekemistä (huvipuistolaite, 4 leikkipuistoa, 3 ponia joilla pääsee ratsastamaan, futiskenttä, vuokrattavia pyöriä ja polkuautoja, ulkoilureittejä, minigolf, ranta, kylpylä, ilmakiekko, biljardi, karuselli jne.)
+ ulko ja sisäkeittiöt
+ paljon vessoja
+ paljon grillipaikkoja
+ mökkialueita
+ upealla paikalla
+ bussi keskustaan kulkee vierestä (aikuinen 3,30€)
+ mahdollisuus vuokrata 4 henkilön astiasto kaikkine kattiloine ja pannuineen hintaan 3€/vrk

- siistit suihkut, muttei toimi kunnolla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti