torstai 10. toukokuuta 2012

DIY: Tuning le chairs

Tästä mulla jäi eilen kertomatta, tuunailin nimittäin taas vähän meijän tavaroita. Meil on ollu paljon noita saman näkösiä jakkaroita mut niis on ollu kaikenmaailman maalitahroja, sanomalehden paljoa, hankaumia ja ne on eri värisiä. Meillä kuitenkin käy niin paljon vieraita aina että penkkejä ei ole riittävästi joten päätimpä sitten tuunata ne sellasiksi että on kiva istua. 

1. Suojaa lattia maalilta. Putsaa maalattava pinta hyvin. Tarvittaessa hio hiekkapaperilla tasaiseksi.


2. Maalaa penkki valitsemallasi värillä. Meidän tapauksessa valkoinen (käy kaikkeen, miinuspuoli likaantuu aika herkästi). Anna maalin kuivua HYVIN. Jos et ole varma onko maali kuivaa etkä ole kokenut maalaaja, anna kuivua ainakin yön yli. Säästyt ylimääräisiltä sormenjäljiltä ja pilalle menneiltä kuviolilta. Hahmottele kuivuneeseen pintaan haluamasi kuvio. MUISTA, kannattaa piirtää esim. pallojen ääriviivat hieman isommiksi hahmotuksessa, väritettyinä ne näyttävät huomattavasti pienemmiltä.


3. Anna valmiin maalauksen kuivua ennen käyttöön ottoa kunnolla. Et varmasti halua kenenkään joutuvan kävelemään taideteoksesti ahterissa.




Sain siis yhdistettyä tähän 4 mun lemppariasioista:
Star Wars, Mario, Pokémon ja Harry Potter.
Nörtti muijaks



2 kommenttia: