keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Pointless party part 4: Pinkit bileet + WE SO SORRY

Hyvät kansalaiset, asunto 22 pahoittelee syvästi ja nöyrästi erittäin päivittämätöntä aikataulua. Tähän maailmanlaajuisen katastrofin mittakaavoissa olevaan, surkeaakin surkeampaan tilanteeseen on monta syytä mm. Heidin syntymäpäivät, vappu, laiskuus ja lätkän MM-kisat. Nyt olemme kuitenkin päättäneet, ettei näin pitkääkin pitempi tauko käy enää päinsä. Olkaa siis huoleti toverit, sillä tässä tulee paljon asiaa: 

1. Pinkit bileet.

Heidin viimeisen teiniviikon kunniaksi pistettiin rytinällä rätisemään ja koristeltiin talo ns. päästä varpaisiin  pinkillä, tässä teinipissisten luvatulla värillä. Jos et ole viellä tietoinen, Heidi oli kovimman luoka pissaliisa suoraan kampin kulmilta. Tässä todistusaineistoa: 


Meiän ehkä pitäis alkaa kertomaan myös ketä näissä meidän pippaloissa käy.. Otetaan sitten seuraavalla kerralla oikeen naamakuvat joka kanssatoverista. Tässä kuitenkin kuvakollaasia illan meiningeistä: 












2. Synttärit. MÄ TÄYTIN 20 T. HEIDI OMG. mul ei oo paljoo yhtää kuvii, muil vissii on mut en oo  mut me vuokrattiin Aladdin night club med Nora joka pyörähti 19-vuoteen. Oli tosi kivaa ja ihan liikaa kansalaisia en oo ees varma ehinkö moikkaamaan kaikkia. Loppujen lopuks unohdin mun lahjatki sinne. Onneks oon kantis ni ne oli tallessa ;)

3. Oli meillä varmasti muutakin asiaa mut ne on nyt kaikki unholassa

- Lähinnä Heidi mut t. Elsa kans 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti