tiistai 28. helmikuuta 2012

Pointless party part. 2: Antilakkiaiset

Koska olen huono 20-vuotias ja surkea esikuva, en vielläkään saa laskea valkolakkia harakanpesäni peitoksi. Tästä syystä juhlisitimme lauantaina Antilakkiaisia, turhien bileiden osaa 2 ja sitä, että epäonnistuin jälleen. Juhlallisuuksiin osallistui monta oivaa toveria ja monta pulloa alkoholipitoisia juomia.

Elsa ja Uku oli myös tehny oivan "Heidi visan" josta tällä kertaa pystyi voittamaan mainettakin niittäneen Pointless Party-skumpan. Voitto meni 11 vuoden takaiselle toverille, Kassulle. Onnittelut hänelle, edes joku kuuntelee mitä mä puhun.

Ja kyllä me käytiin Dinissä pyörähtämässä, mutta aika nopeesti tultiin takasin meille. Tosin täysin eri porukalla joka meiltä lähti. Kyllä niillekkin kakku kelpas.








Gin ei muuten ollu näis kemuis messissä ollenkaa. Sain silt puhelun just ennen alkuu "oon tosi pahoillani etten tuu sun antilakkiaisiin, oon matkalla tukholmaan". Se neropää oli hypänny italiailaisten frendiensä messiin tukholman risteilylle extempore ja tuli sielt onnellisena kotiin maanantaina.

4 kommenttia:

  1. mitä, mikä toi ginger tuol on, eihän kukaan niistä tykkää.

    VastaaPoista
  2. oliks lauran hiukset oikeest noi oranssit?! ps pääsenkö messii seraaviin turhiin pippaloihin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olihan ne aikalailla noin oranssit, ja ehdotus pistetään harkintaan ;;) -H

      Poista